À LA CARTE

KALASTAJAN MENU


Kermainen sienikeitto

Lohta talontapaan hollandaisekastikkeella
kasvisgratiini, uunilohkoperunat tai perunamuusi

Paikallista jäätelöä marjojen kera


METSÄMIEHEN MENU

Vihreä salaatti

Lohikeitto / Lapinukon keitto

Kermassa haudutettua leipäjuustoa lakkahillolla


POROMIEHEN MENU

Leipäjuustosalaatti talontapaan

Poronkäristys ja perunamuusi,
puolukkahillo, suolakurkku

Mustaherukka-valkosuklaajuustokakku


BUFFET

LAPPILAINEN PITOPÖYTÄ
Vihreä salaatti, Sienisalaatti, Perunasalaatti talontapaan
Muikut, Graavilohi, Punasipulihilloke
Leipää ja levitteet
Poronkäristys Perunamuusi
 Puolukkahillo, Suolakurkku
 Mustikkapiirakka ja tuorejuustovaahto
 


RAITOLAN HERKKUPÖYTÄ

Vihreä salaatti, Savulohisalaatti, Talonsalaatti
 Porotäytteinen rieskarulla,
Leipää ja levitteet
Rukiiset lohifileet sienikastikkeella
Perunamuusi, paahdetut kasvikset
 Puolukka-kinuskikakku


Kaikkiin menuihin sisältyy kahvi / tee.
Koko ryhmälle sama menu, ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot huomioon ottaen.
Voimme räätälöidä myös mieleisenne menun tilaisuuteenne.
Ryhmäkoko vähintään 15 henkilöä.